УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННАТА КНИЖАРНИЦА НА БЛАГУНИТЕ - УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като направите поръчката си на Вашия имейл ще бъде изпратено съобщение за потвърждението й. Доставките се извършват съобразно избраната от вас опция. Максималният срок на доставка е 7 дни.

Електронната книжарница на Адвиза не носи отговорност в случай на забавяне на поръчки поради причини свързани с избрания куриер.

Поръчки, направени до 15:00 часа в работен ден, се обработват в рамките на същия ден.

Поръчки, направени след 16:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия следващ работен ден.

Условия за предварителна поръчка

Потребителят може да направи предварителна поръчка на книга, която се очаква да излезе на пазара и съществува като предстоящо заглавие в Електронната книжарница на БЛАГУНИТЕ. Книгата ще бъде доставена в рамките на не-повече от 7 дни след излизане от печат.

Рекламация:

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в Електронната книжарница на БЛАГУНИТЕ, има право на рекламация при:

  • констатирани липси,
  • дефекти на стоката.

При несъответствие на продукта с основните характеристики, посочени в страницата, ВИЛЕКУЛА ООД възстановява депозираната от Потребителя сума за поръчката, включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на продукта, в срок от 7 дни от получаването му в ненарушен търговски вид.

Рекламация се прави до 14 дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят има право на замяна на стоката и с друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, Потребителят доплаща разликата.

Връщането се осъществява при следните условия:

  • запазен добър търговски вид (продуктът не е скъсан, надраскан, смачкан и т.н.);
  • не са налице повреди, причинени от неправилна употреба;
  • запазена оригинална опаковка и етикет.

Общи условия за ползване на електронната книжарница на БЛАГУНИТЕ »

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителя.

При използване услугите на www.blagunite.com Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.