ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННАТА КНИЖАРНИЦА НА БЛАГУНИТЕ

Добре дошли на www.blagunite.com

Услугите на сайта са предоставени от „ВИЛЕКУЛА“ ООД с адрес гр. София, ул. „Лидице“

При използване услугите на www.blagunite.com потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

Приемайки настоящите условия, Потребителите, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.blagunite.com с цел доставка на поръчани стоки или услуги.

www.blagunite.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННА КНИЖАРНИЦА НА БЛАГУНИТЕ имат задължителна сила както за ВИЛЕКУЛА ООД, съответно www.blagunite.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в www.blagunite.com.

В страницата на всяка стока в електронната книжарница са посочени цената, предоставената отстъпка, основните характеристики на стоката и или услугата и допълнителна информация. Всички книги в електронната книжарница са цена в български левове, с включен ДДС.

За да бъде приета и изпълнена поръчката Ви, трябва да сте попълнили коректно всички полета на формата за поръчка. При направена поръчка ще получите потвърждение на посочения от вас имейл адрес.

Ние се стремим да Ви предоставяме точна и актуална информация. Въпреки това е възможно в предоставената информация да има грешки и неточности. При установяване на явна неточност при параметрите на направената от вас поръчка ще се свържем с Вас за уточнение и потвърждение, преди да изпълним поръчката.

При следните неизчерпателно изброени обстоятелства: технически грешки при формиране на поръчката, изчерпани наличности и др. www.blagunite.com си запазва правото да отказва изпълнението на поръчката. Потребителят получава уведомление за отказа на посочения от него имейл или телефон, в срок от 2 работни дни след приемане на поръчката.

Работно време

Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Работно време за консултации, коментари, изясняване на телефон 0888 928128.

Понеделник – петък: 9:00 – 18:00 ч.

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителя.

При използване услугите на www.blagunite.com Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.