Нов театрален спектакъл

БЛАГУНИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЗАВИНАГИ

                        Детски театрален спектакъл

  • Автор и режисьор: Илиян Каменов Илиев
  • Сценография: Кирил Наумов
  • Кукли: Благовеста Василева
  • Музика: Димо Стоянов – П.И.Ф. и Александър Дойчев
  • Участват: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Явор Зехиров, Мая Гелева, Александър Караманов,  Нели Славова, Краси Кирчев, Никол Султанова, Велислава Димов.

След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“, излъчен по БНТ и театралния спектакъл „БЛАГУНИТЕ на живо – Още един прекрасен ден“, екипът на продукцията създаде НОВ детски театрален спектакъл с любимите герои.

В представлението „БЛАГУНИТЕ – приятели завинаги“, децата отново ще се срещнат на живо с любимите си герои, ще се потопят в техния свят и ще преживеят заедно весели и поучителни истории. Красивите, цветни и пищни, кукли са преработени специално за сцена, а декорите са нови, олекотени и с модерна вивия. В спектакъла намират място едни от най-харесваните песнички в кукления сериал, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

С новия спектакъл „БЛАГУНИТЕ  - приятели завинаги“,  ще се опитаме да си отговорим на въпроса: Що е то талантът? Всяко дете се ражда с талант, независимо дали той ще е в изкуството, науката или спорта.  Всяко дете е личност със свой характер и неповторими заложби. Със спектакъла „БЛАГУНИТЕ – приятели завинаги“ искаме да вдъхнем увереност на малките зрители, да повярват, че имат талант и да ги провокираме да го търсят. Както казва Чичо Боб: „Да имаш талант това е ... да можеш да правиш нещо по-добре от другите и това да ти доставя удоволствие“.


Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма "ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ЧАСТНИ КУЛТУРНИ ОРГАНИЗАЦИИ".